supa de ciuperci.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr ciuperci
  • 50 gr unt
  • 1 ceapa
  • 100 gr smantana
  • 20 gr faina
  • patrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se inabusa 10 minute ciupercile taiate felii subtiri, cu ceapa intreaga si untul. Se presara faina si se adauga 1 l apa, sare, piper si patrunjel verde. Se lasa sa fiaraba la foc linistit 45 de minute, dupa care se scoate ceapa. Se adauga patrunjel verde tocat marunt.Mod de servireSe serveste calda impreuna cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise