autor:

Fara foto

» » Supe de carne

supa de ciuperci.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
250 gr ciuperci, 50 gr unt, 1 ceapa, 100 gr smantana, 20 gr faina, patrunjel, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se inabusa 10 minute ciupercile taiate felii subtiri, cu ceapa intreaga si untul. Se presara faina si se adauga 1 l apa, sare, piper si patrunjel verde. Se lasa sa fiaraba la foc linistit 45 de minute, dupa care se scoate ceapa. Se adauga patrunjel verde tocat marunt.Mod de servireSe serveste calda impreuna cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de ciuperci." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supă-cremă de spanac cu ciuperci

Supă-cremă de spanac cu ciuperci

Legumele le curățim, le tăiem în bucați mai mari și le punem la fiert în 1-1,5 litri de apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de cartofi cu ciuperci

Supa de cartofi cu ciuperci

Se maruntesc cartofi, ceapa si usturoiul. Amestecul de mai sus se caleste in untul incins, se toarna

7 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine):

    Am curatat zarzavatul, morcovul, telina si ceapa si le-am dat prin razatoarea mica. Am taiat felii ciupercile si le-am calit separat. Am procedat la fel cu zarzavatul pe care apoi l-am adaugat peste ciuperci. Pentru a obtine un gust de ciuperci mai accentuat am adaugat si concentrat pentru supe cu gust de ciuperci (vezi foto). Am completat cu apa calduta si bulion. Am lasat si cateva ciuperci mai mici intregi in supa pentru a fi mai interesant si a savura gustul lor natural. Minunata la gust, pastreaza savoarea ciupercilor ! Pofta buna !!!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

    MIROASE BINE A CIUPERCI PE AICI!!!!! CE-ATI ZICE SA TESTAM RETETA CA SA NE CONVINGEM SIMTURILE! FELICITARI PENTRU RETETA!

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Cred ca este o supa mai cremoasa, sunt tare curioasa cu e, o sa incerc si eu

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

murigneau (Chef de cuisine)

MIROASE BINE A CIUPERCI PE AICI!!!!! CE-ATI ZICE SA TESTAM RETETA CA SA NE CONVINGEM SIMTURILE! FELICITARI PENTRU RETETA!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de curcan cu Galuste