Orezul se spala si se lasa in apa rece.Ciupercile se curata,se spala si se taie felii,apoi se oparesc si se pun la scurs.Intr-o oala cu 1 litru apa fierbinte se pun la fiert pe rand orcovul,telina,cartofii,ciupercile,ceapa so orezul.La urma se condimenteaza dupa gust si se mai lasa putin pe foc.La servire,in farfurie se pune putin unt si patrunjel tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii