Orezul se spala si se lasa in apa rece.Ciupercile se curata,se spala si se taie felii,apoi se oparesc si se pun la scurs.Intr-o oala cu 1 litru apa fierbinte se pun la fiert pe rand orcovul,telina,cartofii,ciupercile,ceapa so orezul.La urma se condimenteaza dupa gust si se mai lasa putin pe foc.La servire,in farfurie se pune putin unt si patrunjel tocat.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii