autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de conopida

Autor: dinu monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dinu monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
1conopida potrivita,150 grame smantana,50 g unt, lingura de faina,1 ou,2l apa,sare sau concentrat de legume[cuburi]

Dificultate: Redusa Timp: 3h

1 vot

Mod de preparare

Se spala conopida,se curata defrunzulite si se rupe in buchetele,apoi se pune cu apa si sare la foc.Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga faina,se amesteca bine apoi se pun cateva linguri de supa.Se continua fierberea la foc mic,pana cand conopida este bine fiarta.Se drege cu ou si smantana si se presara cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Topim untul intr-o oala. Adaugam ceapa si morcovul si le calim. Intr-o oala punem la fiert supa

5 voturi    2 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de conopida cu lapte de migdale

Supa crema de conopida cu lapte de migdale

Nu stiu cum e la voi, dar la mine in casa este destul de racoare, iar in perioada asta corpul mi-a

6 voturi    3 comentarii
15 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

3h

1 vot

Ingrediente

  • 1conopida potrivita,150 grame smantana,50 g unt, lingura de faina,1 ou,2l apa,sare sau concentrat de legume[cuburi]

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de fasole verde
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide