autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de conopida

Autor: dinu monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dinu monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
1conopida potrivita,150 grame smantana,50 g unt, lingura de faina,1 ou,2l apa,sare sau concentrat de legume[cuburi]

Dificultate: Redusa Timp: 3h

1 vot

Mod de preparare

Se spala conopida,se curata defrunzulite si se rupe in buchetele,apoi se pune cu apa si sare la foc.Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga faina,se amesteca bine apoi se pun cateva linguri de supa.Se continua fierberea la foc mic,pana cand conopida este bine fiarta.Se drege cu ou si smantana si se presara cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de perisoare cu conopida

Supa de perisoare cu conopida

Mod de preparare: Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Topim untul intr-o oala. Adaugam ceapa si morcovul si le calim. Intr-o oala punem la fiert supa

5 voturi    2 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

3h

1 vot

Ingrediente

  • 1conopida potrivita,150 grame smantana,50 g unt, lingura de faina,1 ou,2l apa,sare sau concentrat de legume[cuburi]

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Minestrone cu ciuperci si smantana