Ingrediente
1 conopida mai micuta (600-700 g),, 2 ardei grasi rosu/verde,, 2 cepe,, 1 morcov,, 1 pastarnac,, 1 cartof,, 1 legatura patrunjel verde, cateva fire de marar,, 2 linguri smantana,, 4 linguri ulei,, sare, piper, 1 lingurita vegeta/delikat
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
61 voturi
Mod de preparare
Tocati marunte cepele, pastarnacul, morcovul, cartoful si cate jumatate din fiecare ardei. Adaugati legumele tocate peste conopida, puneti uleiul si mai lasati sa fiarba inca 25 minute.
Taiati ardeiul ramas fasiute cat mai subtiri pentru a decora supa in farfurii, tocati marunt verdeata (pastrati cateva frunzulite intregi pentru decor) si pregatiti dressingul din smantana, putina verdeata tocata si putina zeama din supa, apoi omogenizati-l.
Stingeti focul la supa si adaugati dressingul amestecand cu polonicul, apoi adaugati verdeata tocata.
Puneti supa de conopida in supiera si decorati cu frunze de patrunjel si fasiute de ardei gras verde si rosu.
Puneti supa in farfurii, decorati cu frunze de patrunjel si fasiute de ardei.
E un deliciu !!! Mult mai buna decat v-ati fi asteptat. Pofta buna.
Motanul_Încălțat (Maestru bucatar) , 29 martie 2014
Am incercat, cred ca nu am facut eu ceva bine, sau poate aveam asteptarile prea mari. Dar totusi a fost buna, mai incerc si alta data, multumim pentru reteta ;)
Aneta Partene , 22 martie 2014
e delicioasa
Proca Constanta , 22 noiembrie 2013
O bunatate 1
Rocco Rocco , 03 septembrie 2013
in filmuletul prezentat ati avut doar bucatari surdo-muti?
mirey (Chef de cuisine) , 22 iunie 2011
Cred ca este foarte gustoasa; conopida pana acum am mancat-o doar murata sau pane.
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010
O bunatate !
mirela , 23 iunie 2010
super delicioasa
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010
Foarte buna!
Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
sanatoasa si delicioasa.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009
Multumesc, multumesc.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009
Delicioasa!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009
Un deliciu.