Curatati si spalati legumele. Puneti la fiert in 2 litri de apa rece cu concentratul conopida taiata buchetele si lasati sa fiarba la foc mic 10 minute.
Tocati marunte cepele, pastarnacul, morcovul, cartoful si cate jumatate din fiecare ardei. Adaugati legumele tocate peste conopida, puneti uleiul si mai lasati sa fiarba inca 25 minute.
Taiati ardeiul ramas fasiute cat mai subtiri pentru a decora supa in farfurii, tocati marunt verdeata (pastrati cateva frunzulite intregi pentru decor) si pregatiti dressingul din smantana, putina verdeata tocata si putina zeama din supa, apoi omogenizati-l.
Stingeti focul la supa si adaugati dressingul amestecand cu polonicul, apoi adaugati verdeata tocata.
Puneti supa de conopida in supiera si decorati cu frunze de patrunjel si fasiute de ardei gras verde si rosu.
Puneti supa in farfurii, decorati cu frunze de patrunjel si fasiute de ardei.
E un deliciu !!! Mult mai buna decat v-ati fi asteptat. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii