Ingrediente
Pentru supa:, -3 aripi de curcan, -3 morcovi, -1 pastarnac, -o radacina de patrunjel, -o radacina de telina micuta, -o ceapa, -un ardei gras, -sare, -piper, -patrunjel verde, , Pentru taitei:, - 2 oua, - sare, - faina cat cuprinde.
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
20 voturi
Mod de preparare
2. Se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-a ridicat spuma se strange cu grija.
3. Se lasa la fiert 30 de minute.
4. Apoi se adauga zarzavaturile si se mai lasa la fiert inca 30 minute.
5. Taiteii se prepara cu o zi inainte. Se pune faina intr-un vas, se face o gropita in mijloc, adaugam sarea si ouale. Se framanta totul foarte bine pana obtinem o coca elastica si care nu se mai lipeste pe maini. Se intinde bine foaia de taitei, se ruleaza si se taie apoi fin. Se lasa la uscat pana a doua zi.
6. Se strecoara supa intr-un alt vas, se aleg morcovii, se taie rondele si se adauga in supa, adaugam si carnea, iar apoi taiteii.
7. Se mai lasa pe foc 10-15 minute, potrivim cu sare si piper, iar la final cand oprim focul se adauga patrunjelul tocat.
Se serveste cu zeama de lamaie si mujdei de usturoi, sau simpla, dupa preferinta.
Pofta buna!
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010
O bunatate de supa !
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010
Super bunã!!!mai ales cu tãietei de casã ...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010
Ce bine arata,si mai ales buna.
Sidy (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010
Hmmmm...ce supica buna ai facut !!! Si daca e cu taitei de casa e si mai buna ... Excelenta !