Se calesc in unt ceapa si usturoiul pana ce se inmoaie bine, se adauga dovleacul, zaharul, nucsoara, curry-ul si foaia de dafin, se toarna deasupra zeama de pasare si se pun la fiert. Cand clocoteste supa, se micsoreaza flacara si se lasa sa fiarba incet, timp de 30 de minute. Se ia oala de pe foc si se scoate foaia de dafin. Se introduce laptele, amestecandu-se timp de 2-3 minute, fara intrerupere. Se serveste cu smantana, piper si codite de ceapa taiate marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii