Se calesc in unt ceapa si usturoiul pana ce se inmoaie bine, se adauga dovleacul, zaharul, nucsoara, curry-ul si foaia de dafin, se toarna deasupra zeama de pasare si se pun la fiert. Cand clocoteste supa, se micsoreaza flacara si se lasa sa fiarba incet, timp de 30 de minute. Se ia oala de pe foc si se scoate foaia de dafin. Se introduce laptele, amestecandu-se timp de 2-3 minute, fara intrerupere. Se serveste cu smantana, piper si codite de ceapa taiate marunt.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii