Se taie dovleacul cubulete, se toaca ceapa marunt si se zdrobeste usturoiul. Se calesc toate in 20 gr. de unt sau margarina fierbinte, apoi se toarna deasupra concentratul de legume. Se acopera cu capac si se lasa sa fiarba 15 minute. Intre timp, se prepara galustele: se pun la fiert laptele si restul de unt, se incorporeaza grisul si se lasa 5 minute sa se umfle. Se rade cascavalul si se introduce - impreuna cu oul - in grisul fierbinte. Se iau cu lingurita galuste si se fierb 5 minute in apa sarata clocotita. Se trece supa prin strecuratoare (sau se paseaza in mixer), se adauga smantana si se da intr-un clocot. Se adauga sare, piper, putin zahar si sucul de lamaie. Se pun galustele in supa si se serveste fierbinte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii