autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de dovleac cu galuste de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 gr. miez de dovleac, , 1 ceapa, , 30 gr. unt sau margarina, , 1 catel de usturoi, , 500 ml concentrat de legume (Maggi sau Vegeta + apa), , 100 ml smantana subtire, , sare, , piper, , zahar, , 1 lingurita suc de lamaie., Pentru galuste: 125 ml lapte, , 65 gr. gris, , 100 gr. cascaval, , 1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie dovleacul cubulete, se toaca ceapa marunt si se zdrobeste usturoiul. Se calesc toate in 20 gr. de unt sau margarina fierbinte, apoi se toarna deasupra concentratul de legume. Se acopera cu capac si se lasa sa fiarba 15 minute. Intre timp, se prepara galustele: se pun la fiert laptele si restul de unt, se incorporeaza grisul si se lasa 5 minute sa se umfle. Se rade cascavalul si se introduce - impreuna cu oul - in grisul fierbinte. Se iau cu lingurita galuste si se fierb 5 minute in apa sarata clocotita. Se trece supa prin strecuratoare (sau se paseaza in mixer), se adauga smantana si se da intr-un clocot. Se adauga sare, piper, putin zahar si sucul de lamaie. Se pun galustele in supa si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac cu galuste de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de fasole cu usturoi copt la Slow Cooker Crock-Pot – de post

Supa crema de fasole cu usturoi copt la Slow Cooker Crock-Pot – de post

1. In primul rand lasam fasolea la hidratat aproximativ 12 ore. Ideal ar fi sa si schimbam apa in

0 voturi    0 comentarii
4h 20 min
Supe de legume
Supa de mere

Supa de mere

Curatam merele, le taiem in 4 si apoi in cubulete mai mici. Punem apa la fiert, adaugam merele, zaharul,

1 vot    2 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 gr. miez de dovleac
  • 1 ceapa
  • 30 gr. unt sau margarina
  • 1 catel de usturoi
  • 500 ml concentrat de legume (Maggi sau Vegeta + apa)
  • 100 ml smantana subtire
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 1 lingurita suc de lamaie.
  • Pentru galuste: 125 ml lapte
  • 65 gr. gris
  • 100 gr. cascaval
  • 1 ou.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa rece de castravete