Se curata dovleacul si morcovii (se pastreaza un singur morcov) si se taie bucati. Se incinge untul si se calesc bucatile de dovleac si de morcov. Se toarna deasupra zeama de zarzavat si laptele si se lasa sa fiarba 15 minute la foc mic. Se paseaza legumele fierte (in zeama, cu mixerul), se adauga sucul de mere si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se paseaza din nou, se sareaza si se pipereaza. Se taie painea cubulete si se prajeste in uleiul incins (2 linguri) pana ce se rumeneste bine. Morcovul ramas se da pe razatoarea mare. Supa se pregateste cu o zi inainte. Cand se serveste la masa, se incalzeste doar si se adauga smantana, crutoanele si morcovul ras. Se serveste fiecare, in cesti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii