Taiati toate legumele in cuburi maricele si zdrobiti usturoiul cu lama cutitului.
Incingeti uleiul si caliti ceapa, usturoiul si cartofii 3 minute. Adaugati dovleceii si mai lasati cateva minute amestecand din cand in cand pana incep sa se inmoaie.
Adaugati supa, aduceti la fierbere si acoperiti cu un capac. Lasati sa fiarba 30 de minute.
Cand toate legumele au fiert, mixati supa cu ajutorul unui mixer vertical.
Potriviti de sare si piper.
Serviti cu smantana lichida, ciboulette, fasii de dovlecel blansat etc.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii