Taiati toate legumele in cuburi maricele si zdrobiti usturoiul cu lama cutitului.
Incingeti uleiul si caliti ceapa, usturoiul si cartofii 3 minute. Adaugati dovleceii si mai lasati cateva minute amestecand din cand in cand pana incep sa se inmoaie.
Adaugati supa, aduceti la fierbere si acoperiti cu un capac. Lasati sa fiarba 30 de minute.
Cand toate legumele au fiert, mixati supa cu ajutorul unui mixer vertical.
Potriviti de sare si piper.
Serviti cu smantana lichida, ciboulette, fasii de dovlecel blansat etc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii