Taiati toate legumele in cuburi maricele si zdrobiti usturoiul cu lama cutitului.
Incingeti uleiul si caliti ceapa, usturoiul si cartofii 3 minute. Adaugati dovleceii si mai lasati cateva minute amestecand din cand in cand pana incep sa se inmoaie.
Adaugati supa, aduceti la fierbere si acoperiti cu un capac. Lasati sa fiarba 30 de minute.
Cand toate legumele au fiert, mixati supa cu ajutorul unui mixer vertical.
Potriviti de sare si piper.
Serviti cu smantana lichida, ciboulette, fasii de dovlecel blansat etc.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii