Taiati toate legumele in cuburi maricele si zdrobiti usturoiul cu lama cutitului.
Incingeti uleiul si caliti ceapa, usturoiul si cartofii 3 minute. Adaugati dovleceii si mai lasati cateva minute amestecand din cand in cand pana incep sa se inmoaie.
Adaugati supa, aduceti la fierbere si acoperiti cu un capac. Lasati sa fiarba 30 de minute.
Cand toate legumele au fiert, mixati supa cu ajutorul unui mixer vertical.
Potriviti de sare si piper.
Serviti cu smantana lichida, ciboulette, fasii de dovlecel blansat etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii