autor:

Fara foto

» » Supe de carne

supa de fasole boabe.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
4 l apa, zarzavat de supa, 300 g fasole, 1 ceapa, unt proaspat cat o nuca, sare dupa gust, sau ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea aleasa si spalata se fierbe intr-o oala cu apa, dupa ce da in
clocot, se scurge apa si se toarna alta apa fierbinte;

Se adauga un morcov taiat in patru, o ceapa mare si un patrunjel cu frunze. Se lasa s㠦iarba la foc mic;

Se incearca daca a fiert luand un bob de fasole si strivindu-l intre degete. Se scoate zarzavatul si se trece prin sita fasolea si ceapa, cat sunt inca fierbinti;

Se subtiaza cat trebuie cu zeama in care au fiert. Se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand mereu, ca sa nu se prinda de fund. Dupa ce se ia de pe foc, se adauga o bucatica de unt proaspat sau o lingura de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de fasole boabe." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de Gaina cu taitei

Supa de Gaina cu taitei

Se spala gaina. Se pune la fiert cu apa rece, cat sa o acopere si se adauga putina sare. Cand se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne
Supa de cartofi cu carne de porc

Supa de cartofi cu carne de porc

Se taie carnea in cuburi de marime potrivita, asa ca sa intre o data in gura. Se pune intr-o oala

8 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 l apa
  • zarzavat de supa
  • 300 g fasole
  • 1 ceapa
  • unt proaspat cat o nuca
  • sare dupa gust
  • sau ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de cartofi