Spala bine fasolea in mai multe ape si pune-o la fi ert. Cand clocoteste, da la o parte si schimba apa. Reia operatiunea de 3 ori. Separat, intr-o oala de 2-3 litri, caleste ceapa.
Cand s-a rumenit usor, adauga faina si amesteca. Toarna imediat peste ele zeama clocotita de la ultima apa si boabele de fasole si lasa la fiert, la foc mic.
Cand fasolea e bine fiarta, adauga rosiile decojite si taiate in sferturi, drege de sare si piper dupa gust si, cand o iei de pe foc, amesteca cu praful de tarhon.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii