Spala bine fasolea in mai multe ape si pune-o la fi ert. Cand clocoteste, da la o parte si schimba apa. Reia operatiunea de 3 ori. Separat, intr-o oala de 2-3 litri, caleste ceapa.
Cand s-a rumenit usor, adauga faina si amesteca. Toarna imediat peste ele zeama clocotita de la ultima apa si boabele de fasole si lasa la fiert, la foc mic.
Cand fasolea e bine fiarta, adauga rosiile decojite si taiate in sferturi, drege de sare si piper dupa gust si, cand o iei de pe foc, amesteca cu praful de tarhon.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii