Nu știu cum vă organizați voi cu gătitul, dar eu marțea rămân întotdeauna fără mâncare gătită, așa că m-am gândit să vă dau o idee de o supă consistentă (nici nu vă mai trebuie altceva de mâncare :)), numai bună pentru o zi friguroasă.
După cum vă spuneam mai sus am fiert o bucată mică de curcan din care mi-a ieșit o bunătate de zeamă. Carnea am tăiat-o bucăți și am pus-o deoparte. În supă am pus să fiarbă morcovii, albitura, ceapa și ardeiul tocate, iar când au erau aproape gata am adăugat fasolea verde, roșia și bucățile de cârnați. Le-am lăsat să fiarbă la foc mic. La final am pus înapoi cărnița de curcan, usturoiul pisat, am presărat boiaua, frunzele de țelină tocate și am potrivit supa cu sare și piper.
E delicioasă cu pâine de casă, ardei iute și, binențeles, smântână!
Să aveți poftă bună!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii