Ingrediente
• o pungă de fasole verde congelată (of..deja trecem la legume de prin congelator!), • o ceapă albă, • 2 morcovi + alte zarzavaturi de prin frigider (țelină, pătrunjel etc.), • o roșie și un ardei verde, • supă de carne (eu am fiert o bucată de curcan), • 2 fire de cârnați afumați tăiate în bucăți de 2 cm (aproximativ), • 2 căței de usturoi pisați, • 1/4 linguriță de boia dulce, • frunze de țelină, • sare și piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 45 min
16 voturi
Mod de preparare
După cum vă spuneam mai sus am fiert o bucată mică de curcan din care mi-a ieșit o bunătate de zeamă. Carnea am tăiat-o bucăți și am pus-o deoparte. În supă am pus să fiarbă morcovii, albitura, ceapa și ardeiul tocate, iar când au erau aproape gata am adăugat fasolea verde, roșia și bucățile de cârnați. Le-am lăsat să fiarbă la foc mic. La final am pus înapoi cărnița de curcan, usturoiul pisat, am presărat boiaua, frunzele de țelină tocate și am potrivit supa cu sare și piper.
E delicioasă cu pâine de casă, ardei iute și, binențeles, smântână!
Să aveți poftă bună!!
Pur_si_simplu_papa_bun (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2011
:)))))))) Multumesc!
delicious flavours (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2011
nebunie curata, draga mea!!!! :)))