Fazanul deja fezandad in pene, se curata de pene, se parleste, se spala.Atentie: pentru supa nu se marineaza fazanul. Se pune la fiert (eu l-am pus mai intai intreg ,in oala subpresiune pentru a scurta timpul de pregatire),dupa aceea l-am portionat si l-am pus intr-o alta oala cu legumele intregi, l-a fiert in zeama initiala, strecurata.Dupa ce s-au fiert legumele, ceapa se scoate, iar celelalte legume se pot lasa in supa.Se adauga taiteii sau fideaua, se potriveste de sare, se mai da cateva clocote, se adauga patrunjelul verde, tocat.Cine doreste poate sa-si adaue in farfurie putin mujdei de usturoi. Este o supa foarte delicioasa ce nu se compara cu alta supa.Vanatorii o considera o delicatesa si eu zic sa-i credem.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii