autor:

flori de piatra

» » Supe de carne

Supa de fazan

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
1 fazan, 1-2 cepe, 2 morcovi, telina, legume, taitei sau fidea, sare, boabe de piper, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 2h

14 voturi

Mod de preparare

Fazanul deja fezandad in pene, se curata de pene, se parleste, se spala.Atentie: pentru supa nu se marineaza fazanul. Se pune la fiert (eu l-am pus mai intai intreg ,in oala subpresiune pentru a scurta timpul de pregatire),dupa aceea l-am portionat si l-am pus intr-o alta oala cu legumele intregi, l-a fiert in zeama initiala, strecurata.Dupa ce s-au fiert legumele, ceapa se scoate, iar celelalte legume se pot lasa in supa.Se adauga taiteii sau fideaua, se potriveste de sare, se mai da cateva clocote, se adauga patrunjelul verde, tocat.Cine doreste poate sa-si adaue in farfurie putin mujdei de usturoi. Este o supa foarte delicioasa ce nu se compara cu alta supa.Vanatorii o considera o delicatesa si eu zic sa-i credem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fazan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de fazan

Supa de fazan

Pentru început, v-aş da câteva sfaturi despre carnea de fazan! Dintrun fazan bătrân, nu o să

7 voturi    2 comentarii
1h
Supe de carne
Ciorba cu sira de miel

Ciorba cu sira de miel

Se taie mărunt zarzavatul (morcovii, păstârnacul, țelina și ceapa). Se pun ceapa și zarzavatul

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Am testat si noi aceasta supa,recunosc ca este prima oara cand mananc carne de vanat pregatita de mine.Noi am mancat supa numai cu fidea,scotand carnea si preparand-o cu sos.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Am mancat si eu fazan, dar friptura, mi-a placut.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Draga joly-gina, nu stiu ce sa-ti raspund.Eu nu am vazut fazan in supermarket.

  • joly-gina

    joly-gina (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    super am auzit ca-i buna carnea de fazan dar o casesc si in supermarket?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Hmmm,ce bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Arata grozav de bine atat viu cat si in supa. E foarte gustoasa carnea de fazan. Eu am mancat doar friptura.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      arata bine! ai impuscat cam multe pasari si le-ai gatit!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Am mancat si eu fazan, dar friptura, mi-a placut.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume