Ingrediente
o gaina fara piept, pulpe si aripi, 3 morcovi, o ceapa, o bucata de telina, 2 patrunjei radacina, frunze de patrunel, sare, boabe de piper, un cub de vegeta cu gust de gaina, 3 l apa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile de carne, apoi se pun boabele de piper. Se lasa la fiert cca o ora, cu capac, la foc mic, se ia spuma din cind in cind. Apoi se adauga legumele curatate, sare si cubul de gaina. Se mai lasa la fiert cca 15 min. La sfirsit se strecoara, se taie rondele morcovii si se adauga in supa, se adauga si carnea dezosata, si se adauga taieteii.
In loc de taietei se pot forma galuste de gris amestecat cu oua, sau zdente, din oua si faina alba, dupa preferinta.
Inainte de a stinge supa, se adauga patrunjel tocat.
Pofta Buna!
maria mihalache , 07 decembrie 2009
Foarte buna....................
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009
O bunatate...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009
Un deliciu...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Ooo, ce buna este!