Se curata gaina, se spala bine si se lasa in apa rece.
Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile de carne, apoi se pun boabele de piper. Se lasa la fiert cca o ora, cu capac, la foc mic, se ia spuma din cind in cind. Apoi se adauga legumele curatate, sare si cubul de gaina. Se mai lasa la fiert cca 15 min. La sfirsit se strecoara, se taie rondele morcovii si se adauga in supa, se adauga si carnea dezosata, si se adauga taieteii.
In loc de taietei se pot forma galuste de gris amestecat cu oua, sau zdente, din oua si faina alba, dupa preferinta.
Inainte de a stinge supa, se adauga patrunjel tocat.
Pofta Buna!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii