Se curata gaina, se spala bine si se lasa in apa rece.
Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile de carne, apoi se pun boabele de piper. Se lasa la fiert cca o ora, cu capac, la foc mic, se ia spuma din cind in cind. Apoi se adauga legumele curatate, sare si cubul de gaina. Se mai lasa la fiert cca 15 min. La sfirsit se strecoara, se taie rondele morcovii si se adauga in supa, se adauga si carnea dezosata, si se adauga taieteii.
In loc de taietei se pot forma galuste de gris amestecat cu oua, sau zdente, din oua si faina alba, dupa preferinta.
Inainte de a stinge supa, se adauga patrunjel tocat.
Pofta Buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii