Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati potrivite. Punem intr-o oala gaina (eu am pus-o fara piele), legumele, foile de dafin, 3-4 boabe de piper, cateva fire fara frunze de patrunjel si apa cu 2-3 degete deasupra gainii. Dupa primul clocot reducem aproape de minim focul si lasam sa fiarba cu capac, cca. 2 ore. Scoatem gaina si legumele deoparte. Punem deoparte pulpele si aripile pentru alta reteta iar legumele le putem adauga la o supa crema, cu restul gainei rupem bucatele mici de carne si adaugam in supa strecurata. Punem oala pe foc mediu, adaugam fideaua si sare dupa gust si mai fierbem cca 10 min. Se serveste ferbinte cu frunze de patrunjel deasupra. Aceasta supa este binevenita iarna si mai ales cand suntem raciti. Va urez pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii