1. Tacamurile sau carnea de gaina se spala bine si se da intr-un clocot (pt a se duce mizeria)si se arunca aceasta apa
Se fierbe apoi impreuna cu radacinoasele taiate in jumatati si ceapa intreaga(curatata de foi si spalata)
Se spumeaza de cate ori e nevoie si se pregatesc taiteii
2.Cele 2 oua se bat bine cu un praf de sare si 1 lingura de apa rece si se adauga faina cat sa fie o coca tare
Se intinde o foaie subtire,se lasa sa se odihneasca 1/2 ora si se ruleaza pt a taia taiteii
Eu ii tai potriviti(nici subtiri,nici prea lati)
Se fierb in apa clocotita cu sare si cand sunt gata se strecoara si se adauga in supa care a fiert
Dupa ce am oprit supa tocam patrunjel verde si adugam sau punem in farfurie cand servim si putin piper
Carnea si legumele se pot scoate si servi separat.
Eu le las in supa
Este foarte buna pentru copii si cand avem stari febrile.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii