Puneti la fiert carnea de gaina in 4 litri de apa rece cu putina sare si zahar. Dupa 40 minute, adaugati legumele intregi curatate, concentratul si lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac inca 30 minute, pana se inmoaie bine carnea.
Dregeti gustul de sare si piper, apoi strecurati zeama si adaugati taiteii fierti sau instant direct in supiera. Presarati cu patrunjel verde tocat marunt. Cine doreste poate servi supa si cu carne rasol.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii