Puneti la fiert carnea de gaina in 4 litri de apa rece cu putina sare si zahar. Dupa 40 minute, adaugati legumele intregi curatate, concentratul si lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac inca 30 minute, pana se inmoaie bine carnea.
Dregeti gustul de sare si piper, apoi strecurati zeama si adaugati taiteii fierti sau instant direct in supiera. Presarati cu patrunjel verde tocat marunt. Cine doreste poate servi supa si cu carne rasol.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii