Se bat ouale cateva minute pana se face un pic de spuma.Se adauga gris si se amesteca pana cand compozita devine mai consistenta. Se lasa separat(cu capac).
Intr-o oala se fierbe ceapa taiata in patru, morcovul taiat cat mai mic, si rosia. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se pastreaza doar zeama. Se pune din nou pe foc, si cand aceasta clocoteste, se pune cate o lingura din compozitia de gris.(lingura se inmoaie in zeama, si grisul aluneca mai usor).Dupa ce s-a terminat de pus grisul, la cateva secunde se toarna o cana cu apa rece, si se mai lasa un pic la fiert.
Separat se fierb cartofii taiati cuburi care se adauga(cu tot cu zeama) peste galuste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii