autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa de gogosari

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
2-3 gogosari in otet, 1 mana taietei(fara ou), 1 morcov, 2 linguri bulion, 1 legatura patrunjel, boia, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cureti morcovul,il tai bucati si-l pui la fiert in apa cu sare. Dupa 10 min ,cand apa clocoteste, pui gogosarii taiati si taieteii si lasi sa fiarba. Cand morcovul s-a inmuiat,adaugi bulionul , potrivesti de sare, piper si boia, mai dai supa intr-un clocot , doua si presari patrunjelul tocar.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa-crema de broccoli

Supa-crema de broccoli

Punem la fiert 2 l apa, adaugam ceapa, cartofii, telina curatate, spalate, taiate bucati, lasam sa

12 voturi    3 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Punem intr-o oala 3 l de apa, 1 varf lingurita de sare si cubuletul de knorr si o punem la fiert.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2-3 gogosari in otet
  • 1 mana taietei(fara ou)
  • 1 morcov
  • 2 linguri bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • boia
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu dovlecei