autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa de gogosari

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
2-3 gogosari in otet, 1 mana taietei(fara ou), 1 morcov, 2 linguri bulion, 1 legatura patrunjel, boia, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cureti morcovul,il tai bucati si-l pui la fiert in apa cu sare. Dupa 10 min ,cand apa clocoteste, pui gogosarii taiati si taieteii si lasi sa fiarba. Cand morcovul s-a inmuiat,adaugi bulionul , potrivesti de sare, piper si boia, mai dai supa intr-un clocot , doua si presari patrunjelul tocar.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de salata verde cu omleta

Ciorba de salata verde cu omleta

Salata se desface si se spala frunza cu frunza, sub jet de apa, pentru a indeparta toate urmele de

2 voturi    1 comentariu
40 min
Supe de legume
Supa de galuste

Supa de galuste

Se pun ceapa,morcovii si pastarnacul taiate cubulete la fiert in apa cu ulei.Se lasa sa dea primul

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2-3 gogosari in otet
  • 1 mana taietei(fara ou)
  • 1 morcov
  • 2 linguri bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • boia
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema de broccoli