Carnea se taie bucatele,toci ceapa marunt si le calesti impreuna in 50 gr unt.Adaugi sare,boia iute,chimen si usturoiul pisat.
Cand carnea sa inmuiat,adaugi o lingura cu varf de faina si amesteci pana se coloreaza.Stingi cu zeama de carne si lasi sa fiarba 1 ora si jumatate la foc mic.
Intre timp se curata cartofii,se taie cubulete,se fierb in apa clocotita cu sare,se scurg si se aseaza direct in farfurie impreuna cu bucati de franzela rumenite in unt.
Se adauga si supa cu bucati de carne si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii