autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa de gulii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
gulii, ulei, smantana, faina, supa de oase, zahar, oua, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Guliile se fierb in supa de oase cu sare. Se prepara o compozitie din faina dizolvata in supa rece, ulei, galbenusuri si smanatana, care se adauga la supa. Se continua fierberea cca 10 min. La sfarsit se adauga zaharul.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de gulii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de gulii

Supa de gulii

Gulia, morcovii, radacina de patrunjel si telina, le curatam si le dam prin razatoare. Intr-un vas

5 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de gulii cu nucsoara

Supa crema de gulii cu nucsoara

Topeste untul intr-o oala. Caleste ceapa cam 5 minute, pana ce devine moale. Adauga cele 3 gulii

5 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • gulii
  • ulei
  • smantana
  • faina
  • supa de oase
  • zahar
  • oua
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt. Se curata si se taie marunt morcovii. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa rece de castravete cu avocado Supa rece de castravete cu avocado

Se curata castravetii de coaja, se taie in sferturi, apoi se taie mijlocul cu seminte. Se taie in felii, se pun in robot/blender si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba de fasole verde