autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa de gulii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
gulii, ulei, smantana, faina, supa de oase, zahar, oua, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Guliile se fierb in supa de oase cu sare. Se prepara o compozitie din faina dizolvata in supa rece, ulei, galbenusuri si smanatana, care se adauga la supa. Se continua fierberea cca 10 min. La sfarsit se adauga zaharul.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de gulii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de gulii

Supa de gulii

Gulia, morcovii, radacina de patrunjel si telina, le curatam si le dam prin razatoare. Intr-un vas

2 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa de mere cu gulii si lapte de cocos

Supa de mere cu gulii si lapte de cocos

Căleşti ceapa, gulia, ţelina tăiate cubuleţe într-o lingură de ulei. Când s-au

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • gulii
  • ulei
  • smantana
  • faina
  • supa de oase
  • zahar
  • oua
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa-crema de spanac