Punem maruntaiele si aripile la fiert in 3 l apa rece si putina sare. Cand fierbe apa se pun guliile taiate cubulete, morcovii rondele sau razuiti pe razatoarea cu gauri mari, ceapa taiata marunt. Se fierbe 30 minute, apoi adaugam orezul si mai fierbem 20 minute, potrivim de sare. Stingem focul si dregem supa cu galbenusul de ou amestecat cu putina apa rece(1 sau 2 linguri) si smantana. Presaram verdeata tocata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii