Punem maruntaiele si aripile la fiert in 3 l apa rece si putina sare. Cand fierbe apa se pun guliile taiate cubulete, morcovii rondele sau razuiti pe razatoarea cu gauri mari, ceapa taiata marunt. Se fierbe 30 minute, apoi adaugam orezul si mai fierbem 20 minute, potrivim de sare. Stingem focul si dregem supa cu galbenusul de ou amestecat cu putina apa rece(1 sau 2 linguri) si smantana. Presaram verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii