Gulia, morcovii, radacina de patrunjel si telina, le curatam si le dam prin razatoare. Intr-un vas incalzim putin ulei de masline si punem legumele la calit. Taiem cubulete mici ardeiul si adaugam la restul legumelor. Dupa aproximativ 10-15 minute, adaugam apa, condimentam cu sare si piper si lasam supa sa fiarba. Cand este gata eu am adaugat galuste de gris si am lasat sa fiarba pana s-au inmuiat, dar le fel de bine putem pune si paste micute. La sfarsit presaram patrunjel tocat marunt.
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii