1.Guliile curatate si spalate se taie cubulete.Se calesc in unt ,cu zahar, sare,piper si Knorr Delikat,intr-o cratita acoperita cu capac.
2.Se presara faina ,amestecand usor ,se adauga apa si se fierb pana se inmoie guliile(8-10 minute).
3.Restul de faina se amesteca cu oul si se fac galuste mici ,care se pun in supa.Se adauga ficateii taiati bucati si se mai fierb 3 minute.Cand se serveste ,se adauga smantana si patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii