autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de lapte

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
½ l apa, 1 litru lapte, 3-4 cartofi mari, 2 linguri unt, patrunjel si marar tocat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii curatati si spalati se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cind sint pe jumatate fierti se adauga laptele si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pina sint gata. Se adauga untul si verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa Thai cu lapte de cocos

Supa Thai cu lapte de cocos

Se incalzeste uleiul de masline intr-o oala (daca nu aveti wok), se caleste in el ghimbirul taiat,

5 voturi    4 comentarii
20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • ½ l apa
  • 1 litru lapte
  • 3-4 cartofi mari
  • 2 linguri unt
  • patrunjel si marar tocat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de curcan Ciorba de curcan

Se pun la fiert, într-o oală încăpătoare cu capacitate de 6 l, tacâmul de curcan împreună cu apa (astfel

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Supa de varza rosie