autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

SUPA DE LEGUME (2)

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
2 cartofi rosii, 2 morcovi, 2 dovlecei, 100g fasole verde (congelata), 1 radacina mica de telina, 2 rosii, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 4 crengute busuioc, 4 fire de patrunjel verde, 50 g cascaval ras, 4 linguri ulei de masline, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii, morcovii si telina, taiati-le cubulete si puneti-le intrun vas. Spalati dovleceii si taiati-i felii, alegeti fasolea, opariti rosiile, indepartati pielita si taiati-le bucatele. Incingeti intro oala doua linguri de ulei si caliti ceapa si usturoiul curatate si tocate marunt, pana ce devin sticloase. Adaugati cartofii, morcovii si telina, feliile de dovlecel, fasolea verde taiata bucati, rosiile si fierbeti 20 minute, dupa care adaugati busuiocul si patrunjelul taiate marunt. Intro supiera, puneti cascavalul turnati apoi supa si decorati-o cu frunzulitele de busuioc si patrunjel. Serviti-o fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE LEGUME (2)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de dovleac si portocale

Supa crema de dovleac si portocale

Dovleacul se taie in patratele mai mari, ceapa si ghimbirul in patratele mici Portocala se cojeste

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de dovleac in stil Thai

Supa crema de dovleac in stil Thai

Curăţăm dovleacul de coajă şi seminţe. Tăiem miezul în cubuleţe mici şi le punem întro

3 voturi    3 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Multumesc, asa este, noua ne place mult.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc, asa este, noua ne place mult.

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
SUPA - CREMA DE SPARANGHEL