Curatati cartofii, morcovii si telina, taiati-le cubulete si puneti-le intrun vas. Spalati dovleceii si taiati-i felii, alegeti fasolea, opariti rosiile, indepartati pielita si taiati-le bucatele. Incingeti intro oala doua linguri de ulei si caliti ceapa si usturoiul curatate si tocate marunt, pana ce devin sticloase. Adaugati cartofii, morcovii si telina, feliile de dovlecel, fasolea verde taiata bucati, rosiile si fierbeti 20 minute, dupa care adaugati busuiocul si patrunjelul taiate marunt. Intro supiera, puneti cascavalul turnati apoi supa si decorati-o cu frunzulitele de busuioc si patrunjel. Serviti-o fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii