autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

SUPA DE LEGUME (2)

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
2 cartofi rosii, 2 morcovi, 2 dovlecei, 100g fasole verde (congelata), 1 radacina mica de telina, 2 rosii, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 4 crengute busuioc, 4 fire de patrunjel verde, 50 g cascaval ras, 4 linguri ulei de masline, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii, morcovii si telina, taiati-le cubulete si puneti-le intrun vas. Spalati dovleceii si taiati-i felii, alegeti fasolea, opariti rosiile, indepartati pielita si taiati-le bucatele. Incingeti intro oala doua linguri de ulei si caliti ceapa si usturoiul curatate si tocate marunt, pana ce devin sticloase. Adaugati cartofii, morcovii si telina, feliile de dovlecel, fasolea verde taiata bucati, rosiile si fierbeti 20 minute, dupa care adaugati busuiocul si patrunjelul taiate marunt. Intro supiera, puneti cascavalul turnati apoi supa si decorati-o cu frunzulitele de busuioc si patrunjel. Serviti-o fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE LEGUME (2)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de leurda

Supa crema de leurda

In vasul cu unt incins,se pun legumele curatate,spalate,taiate grosier,leurda bine spalata si taiata,dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de dovleac cu spanac

Supa crema de dovleac cu spanac

Curatam si spalam legumele dupa care le taiem in bucatele potrivite. Intr-o oala punem 3 linguri

14 voturi    5 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Multumesc, asa este, noua ne place mult.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc, asa este, noua ne place mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors cu zdrente