autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

SUPA DE LEGUME

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
1 ceapa mare, 20 ml ulei, 1 telina cat un mar, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 rosie decojita, 1/2 ardei gras verde, 1 lingura de patrunjel verde taiat marunt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa. Se curata legumele si se spala. Se taie cubulete de aceeasi marime. Intr-o oala de 3 litri se pun legumele si ceapa calita la fiert, la foc potrivit. Adaugam sare si piper dupa gust. Se lasa sa clocoteasca la foc mediu aproximativ 15-20 de minute, pana se fierb toate legumele. Stingem focul si adaugam verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume rumenite la cuptor

Supa crema de legume rumenite la cuptor

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza morcovii taiati pe lungime, pastarnacul taiat betisoare,

6 voturi    3 comentarii
50 min
Supe de legume
SUPA CREMA DE LEGUME

SUPA CREMA DE LEGUME

Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert, intregi, in 3 litri de apa. Pentru inceput

7 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa mare
  • 20 ml ulei
  • 1 telina cat un mar
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 rosie decojita
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1 lingura de patrunjel verde taiat marunt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de ardei copti