Se taie ceapa marunt, se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa. Se curata legumele si se spala. Se taie cubulete de aceeasi marime. Intr-o oala de 3 litri se pun legumele si ceapa calita la fiert, la foc potrivit. Adaugam sare si piper dupa gust. Se lasa sa clocoteasca la foc mediu aproximativ 15-20 de minute, pana se fierb toate legumele. Stingem focul si adaugam verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii