Supa de legume

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi potriviti
  • 1 ceapa alba
  • 200g fasole proaspata verde
  • 2 dovlecei mici
  • 1 cartof
  • 100g fasole boabe alba(fiarta cu o zi inainte)
  • 2 rosii proaspete
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 foaie dafin
  • putin cimbru proaspat
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan ras

Mod de preparare

Intr-o oala se pune uleiul si se incepe cu ceapa taiata marunt,se lasa putin la calit cat sa se innmoaie putin,se adauga morcovii taiati cubulete si cartoful taiat tot cubulete,se dauga supa de legume,sau apa,nu conteaza.Se lasa sa fiarba 10 minute apoi se adauga fasolea verde taiata(2cm)si dovleceii taiati tot cubulete,si boabele de fasole uscata,se adauga foaia de dafin,cimbrul,sarea si piperul dupa gust,se lasa sa fiarba in continuare inca 10-15 minute,iat la sfarsit se adauga rosiile taiate tot cubulete.Se lasa sa fiarba pana ce s-au gatit si rosiile.Se serveste cu parmezan ras pe deasupra.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise