autor:

Varadi Silvia

» » Supe de legume

Supa de legume

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
4 morcovi potriviti, 1 ceapa alba, 200g fasole proaspata verde, 2 dovlecei mici, 1 cartof, 100g fasole boabe alba(fiarta cu o zi inainte), 2 rosii proaspete, 4 linguri ulei masline, 1 foaie dafin, putin cimbru proaspat, sare si piper dupa gust, parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pune uleiul si se incepe cu ceapa taiata marunt,se lasa putin la calit cat sa se innmoaie putin,se adauga morcovii taiati cubulete si cartoful taiat tot cubulete,se dauga supa de legume,sau apa,nu conteaza.Se lasa sa fiarba 10 minute apoi se adauga fasolea verde taiata(2cm)si dovleceii taiati tot cubulete,si boabele de fasole uscata,se adauga foaia de dafin,cimbrul,sarea si piperul dupa gust,se lasa sa fiarba in continuare inca 10-15 minute,iat la sfarsit se adauga rosiile taiate tot cubulete.Se lasa sa fiarba pana ce s-au gatit si rosiile.Se serveste cu parmezan ras pe deasupra.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume cu ghimbir

Supa crema de legume cu ghimbir

Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert impreuna cu ghimbirul ras, in apa cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de legume pasate cu porumb

Supa de legume pasate cu porumb

Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert intr-o oala.Dupa ce s-au fiert ,pastram apa

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

7 voturi

Ingrediente

  • 4 morcovi potriviti
  • 1 ceapa alba
  • 200g fasole proaspata verde
  • 2 dovlecei mici
  • 1 cartof
  • 100g fasole boabe alba(fiarta cu o zi inainte)
  • 2 rosii proaspete
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 foaie dafin
  • putin cimbru proaspat
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan ras

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de legume - de post