Reteta postata pe: 19 octombrie 2009
Ingrediente
4 morcovi potriviti, 1 ceapa alba, 200g fasole proaspata verde, 2 dovlecei mici, 1 cartof, 100g fasole boabe alba(fiarta cu o zi inainte), 2 rosii proaspete, 4 linguri ulei masline, 1 foaie dafin, putin cimbru proaspat, sare si piper dupa gust, parmezan ras
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Intr-o oala se pune uleiul si se incepe cu ceapa taiata marunt,se lasa putin la calit cat sa se innmoaie putin,se adauga morcovii taiati cubulete si cartoful taiat tot cubulete,se dauga supa de legume,sau apa,nu conteaza.Se lasa sa fiarba 10 minute apoi se adauga fasolea verde taiata(2cm)si dovleceii taiati tot cubulete,si boabele de fasole uscata,se adauga foaia de dafin,cimbrul,sarea si piperul dupa gust,se lasa sa fiarba in continuare inca 10-15 minute,iat la sfarsit se adauga rosiile taiate tot cubulete.Se lasa sa fiarba pana ce s-au gatit si rosiile.Se serveste cu parmezan ras pe deasupra.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu
36 voturi
19 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010
O bunatate !