Se taie ca fideaua morcovul, patrunjelul si cartofii si se pun
la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.
Se adauga urmatoarele legume, dupa anotimp: citeva buchete
de conopida, mazare verde, fasole verde taiata bucati, virfuri
de sparanghel, rosii (fara coaja si seminte).
Intre timp se curata citeva ciuperci, se taie felii si se inabusa in unt.
Se adauga in supa cind toate legumele sunt aproape fierte. Se lasa sa
mai dea impreuna in citeva clocote.
Inainte de a se servi se drege supa cu un galbenus si doua linguri
de smintina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii