autor:

naty

» » Supe de legume

supa de legume cu crutoane

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
1 morcov, -1 patrunjel, -1 radacina pastarnac, - 1ceapa, - 200 gr soc de rosii, - legatura patrunjel, - crutoane sau 3 felii de pane de vatra, -3 l apa, -delicat, -sare,piper, -ulei de masline, -parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala apoi se taie pai(dar bucati mai groase). Se pun la fiet si se adauga un pic de ulei. Ceapa se toaca marunt si se pune si ea la fiert. Cand sunt aproape gata se adauga si sucul de rosii se mai lasa sa fiarba. Cand e gata se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste cu crutoane si parmezan.


Ps in cazul in care nu aveti crutoane le puteti face in casa. taiati cateva felii de pane cubulete si datile la cutor 15 min
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de legume cu crutoane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume si crutoane de pui

Supa crema de legume si crutoane de pui

Se fierbe carnea in 5 litri de apa 45 de minute apoi se scoate si se taie cubulete. In zeama de pui

7 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa-crema de legume ( de post ) cu crutoane picante

Supa-crema de legume ( de post ) cu crutoane picante

Se curata si se spala legumele foarte bine, apoi se taie in bucati mai potrivite si se pun la fiert

9 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Este delicioasa...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    O supă foarte bună, dacă nu-i pui parmezan poate fi o supă de post!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Eu fac crutonele in caa. Sunt mai bune.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • -1 patrunjel
  • -1 radacina pastarnac
  • - 1ceapa
  • - 200 gr soc de rosii
  • - legatura patrunjel
  • - crutoane sau 3 felii de pane de vatra
  • -3 l apa
  • -delicat
  • -sare,piper
  • -ulei de masline
  • -parmezan

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

3 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovlecel cu lapte