Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la fiert,punem o lingura de ulei si sare dupa gust.
Apoi intr-o cratita punem apa la fiert dar nu plina,si o lingurita de sare.
Separat patem cele 2 oua in care punem gris pina obtinem o compozitie nici tare nici moale,luam o lingura de fier cu care luam din aceasta compozitie si le punem in cratita de pe foc,le lasam sa fiarba putin apoi turnam apa rece pina galustele se umfla.
Cand sunt gata le punem in oala cu supa.
O servim calda si cu patrunjel deasupra

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii