Supa de legume cu masline

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cepe, 1 morcov,
  • 1 radacina patrunjel, 1 varza mica, 1 pahar fasole
  • alba, 3 linguri pasta de bulion, ½ kg cartofi, 20
  • masline, 3 linguri ulei, sare dupa gust

Mod de preparare

Ceapa,

morcovul, patrunjelul si varza se taie marunt si se

inabusa in tigaie cu ulei sau unt, pina ce toate

sint rumenite, mai ales morcovul. Fasolea se fierbe

separat. Cind legumele s-au inmuiat, se adauga fasolea

fiarta si cartofii si se pune totul intr-o oala cu 3 l apa clocotita. Dupa ce au fiert si cartofii, se

adauga bulionul si maslinele si se mai dau citeva

clocote. Se potriveste de sare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise