autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Borsuri si Ciorbe

Supă de legume cu ochiuri

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Ingrediente
1 praz, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 bucata de ţelină, 1 gulioară, 1 sfert de varză, 1 borcan cu sparanghel(opţional), 4 ouă, mărar verde, pătrunjel verde, ulei, sare, vegeta(opţional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie legumele după voie.
Se călesc în ulei, se adaugă apă caldă, se fierb până sunt moi.Se adauga sparanghelul, tăiat sau întreg, cu apa cu tot.
La sfârşit se dă drumul ouălor(sparte) în supa fierbinte şi se mai fierb vreo 4 minute.
Serveşte cu multă verdeaţă(eventual şi crutoane).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de legume cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe cu coaste afumate

Ciorba de fasole boabe cu coaste afumate

Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) . O oparim de 3 ori.

28 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de urzici cu pretenţii aristocrate de velouté

Ciorbă de urzici cu pretenţii aristocrate de velouté

Curăţaţi bine plantele, spălaţi în mai multe ape. Într-o cratiţă căliţi frunzele în

13 voturi    2 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Arata tare bine.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 praz
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 bucata de ţelină
  • 1 gulioară
  • 1 sfert de varză
  • 1 borcan cu sparanghel(opţional)
  • 4 ouă
  • mărar verde
  • pătrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • vegeta(opţional)

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

112 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata tare bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

97 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de legume cu coasta de porc