autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Borsuri si Ciorbe

Supă de legume cu ochiuri

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Ingrediente
1 praz, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 bucata de ţelină, 1 gulioară, 1 sfert de varză, 1 borcan cu sparanghel(opţional), 4 ouă, mărar verde, pătrunjel verde, ulei, sare, vegeta(opţional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie legumele după voie.
Se călesc în ulei, se adaugă apă caldă, se fierb până sunt moi.Se adauga sparanghelul, tăiat sau întreg, cu apa cu tot.
La sfârşit se dă drumul ouălor(sparte) în supa fierbinte şi se mai fierb vreo 4 minute.
Serveşte cu multă verdeaţă(eventual şi crutoane).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de legume cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba sanatoasa preparata la rece

Ciorba sanatoasa preparata la rece

Legumele se spala si se dau pe razatoare,ceapa si usturoiul se toaca marunt.Verdeata se spala si

13 voturi    6 comentarii
15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba a la grec cu conopida

Ciorba a la grec cu conopida

Carnea de pui ( curcan) se taie in bucati mici si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce da in

39 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Arata tare bine.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 praz
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 bucata de ţelină
  • 1 gulioară
  • 1 sfert de varză
  • 1 borcan cu sparanghel(opţional)
  • 4 ouă
  • mărar verde
  • pătrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • vegeta(opţional)

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

91 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata tare bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de conopida cu mazare