autor:

Fara foto

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa de legume cu pulpe de pui

Autor: ralu01 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ralu01 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
2 Morcovi, Piper cateva boabe, 2 Cepe (mici), Pastarnac x 2, patrunjel x1 legatura, telina x 1/2, pulpe superioare de pui x 6, cartofi x 2, delikat, fidea sau taitei sau galuste

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

26 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Se scurge prima apa (nu se fierbe complet carnea). Se pune din nou la foc cu apa si se lasa sa dea in clocot. Se introduce zarzavatul taiat (morcovul taiat pe lungime, ceapa netocata (deoarece tulbura supa), pastarnacul taiat pe lungime si telina). Cartofii se introduc spre sfarsit cand zarzavatul e aproape fiert; se pune putin ulei, sare, delikat, piper boabe.
Se mai lasa sa dea in clocot. Se mai pune fidea sau taitei sau galuste. Se mai lasa la fiert si se pune patrunjelul tocat, la sfarsit .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste in ulei si se adauga putin cite putin faina, amestecindu-se

4 voturi    1 comentariu
1h
Supe de legume
Supa crema de ciuperci brune

Supa crema de ciuperci brune

Curatam si spalam legumele. Le taiem cuburi. Spalam ciupercile si le lasam la scurs intr-o sita. Conectam

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana , 02 februarie 2016

    Cu parere de rau dar supa de pui nu se da NICIODATA in clocot, nici macar in gluma. Tocmai asta este secretul, sa fiarba de la inceput la foc mic. Asa iese gustoasa si limpede. In rest sunt de acord, no comment. Practica isi spune cuvintul.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

26 voturi

Ingrediente

  • 2 Morcovi
  • Piper cateva boabe
  • 2 Cepe (mici)
  • Pastarnac x 2
  • patrunjel x1 legatura
  • telina x 1/2
  • pulpe superioare de pui x 6
  • cartofi x 2
  • delikat
  • fidea sau taitei sau galuste

Raporteaza reteta

Ana

Cu parere de rau dar supa de pui nu se da NICIODATA in clocot, nici macar in gluma. Tocmai asta este secretul, sa fiarba de la inceput la foc mic. Asa iese gustoasa si limpede. In rest sunt de acord, no comment. Practica isi spune cuvintul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare cu jambon Supa crema de mazare cu jambon

In vasul cu unt, pe foc, se pun toate legumele curatate, spalate, taiate, mazarea, 1 lingurita cu sare, iar dupa ce s-au inmuiat,se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de ceapa Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg (sa nu se arda). Se lasa la calit pana ceapa devine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crema de naut