autor:

Fara foto

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa de legume cu pulpe de pui

Autor: ralu01 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ralu01 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
2 Morcovi, Piper cateva boabe, 2 Cepe (mici), Pastarnac x 2, patrunjel x1 legatura, telina x 1/2, pulpe superioare de pui x 6, cartofi x 2, delikat, fidea sau taitei sau galuste

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

23 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Se scurge prima apa (nu se fierbe complet carnea). Se pune din nou la foc cu apa si se lasa sa dea in clocot. Se introduce zarzavatul taiat (morcovul taiat pe lungime, ceapa netocata (deoarece tulbura supa), pastarnacul taiat pe lungime si telina). Cartofii se introduc spre sfarsit cand zarzavatul e aproape fiert; se pune putin ulei, sare, delikat, piper boabe.
Se mai lasa sa dea in clocot. Se mai pune fidea sau taitei sau galuste. Se mai lasa la fiert si se pune patrunjelul tocat, la sfarsit .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie. Se curata ceapa si se taie in

8 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume
Supa Crema de Conopida

Supa Crema de Conopida

Pasul 1 Pregatim aragazul si o oala in care vom fierbe legumele. Punem in oala laptele si conopida.

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana , 02 februarie 2016

    Cu parere de rau dar supa de pui nu se da NICIODATA in clocot, nici macar in gluma. Tocmai asta este secretul, sa fiarba de la inceput la foc mic. Asa iese gustoasa si limpede. In rest sunt de acord, no comment. Practica isi spune cuvintul.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

23 voturi

Ingrediente

  • 2 Morcovi
  • Piper cateva boabe
  • 2 Cepe (mici)
  • Pastarnac x 2
  • patrunjel x1 legatura
  • telina x 1/2
  • pulpe superioare de pui x 6
  • cartofi x 2
  • delikat
  • fidea sau taitei sau galuste

Raporteaza reteta

Ana

Cu parere de rau dar supa de pui nu se da NICIODATA in clocot, nici macar in gluma. Tocmai asta este secretul, sa fiarba de la inceput la foc mic. Asa iese gustoasa si limpede. In rest sunt de acord, no comment. Practica isi spune cuvintul.

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Ciorba de pui de casa