autor:

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa de legume cu pulpe de pui

Autor: ralu01 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ralu01 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
2 Morcovi, Piper cateva boabe, 2 Cepe (mici), Pastarnac x 2, patrunjel x1 legatura, telina x 1/2, pulpe superioare de pui x 6, cartofi x 2, delikat, fidea sau taitei sau galuste

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

27 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Se scurge prima apa (nu se fierbe complet carnea). Se pune din nou la foc cu apa si se lasa sa dea in clocot. Se introduce zarzavatul taiat (morcovul taiat pe lungime, ceapa netocata (deoarece tulbura supa), pastarnacul taiat pe lungime si telina). Cartofii se introduc spre sfarsit cand zarzavatul e aproape fiert; se pune putin ulei, sare, delikat, piper boabe.
Se mai lasa sa dea in clocot. Se mai pune fidea sau taitei sau galuste. Se mai lasa la fiert si se pune patrunjelul tocat, la sfarsit .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,

10 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Ana , 02 februarie 2016

    Cu parere de rau dar supa de pui nu se da NICIODATA in clocot, nici macar in gluma. Tocmai asta este secretul, sa fiarba de la inceput la foc mic. Asa iese gustoasa si limpede. In rest sunt de acord, no comment. Practica isi spune cuvintul.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

27 voturi

Ingrediente

  • 2 Morcovi
  • Piper cateva boabe
  • 2 Cepe (mici)
  • Pastarnac x 2
  • patrunjel x1 legatura
  • telina x 1/2
  • pulpe superioare de pui x 6
  • cartofi x 2
  • delikat
  • fidea sau taitei sau galuste

Raporteaza reteta

Ana

Cu parere de rau dar supa de pui nu se da NICIODATA in clocot, nici macar in gluma. Tocmai asta este secretul, sa fiarba de la inceput la foc mic. Asa iese gustoasa si limpede. In rest sunt de acord, no comment. Practica isi spune cuvintul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de fasole mung,  gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de fasole mung, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Pentru inceput am facut supa limpede de pui. Am avut un pui de tara, crescut liber si hranit cu porumb. Grasimea galbena a puiului ii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte. Eu am avut ciuperci bio, de pasune, muuuult mai aromate ca si ciupercile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Multicooking
Supa de rosii cu crutoane