autor:

» » Supe de legume

Supa de legume cu sparanghel verde

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
pt 4 portii:, 500 ge sparanghel verde, 2 tije de telina, 3 dovlecei mici, 2 morcovi, 4 cartofi, 4 rosii mari, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 20 gr unt, 2 cuburi- condiment pentru supa, sare, piper alb macina, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

1- se curata sparanghelul, se taie capetele si se toaca in bucati de aprox. 4 cm. Se desfac tijele de telina, se spala si se indeparteaza fibrele mai dure tragand de jos in sus.Se spala dovleceii si se taie in fasii.
2-Se curata morcovii si cartofii si se taie in cubulete. Se oparesc rosiile, se racesc sub un jet de apa rece, se decojesc si se taie in cubulete.Ceapa si usturoiu se taie in bucatele mici.
3- Se topeste untul intr-o oala, se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc pana se inmoaie.Se adauga morcovul si cartofii si se calesc un timp scurt impreuna. Se adauga 1 l de apa si cuburile- condiment si se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
4-Se adauga restul de legume, se condimenteaza si totul se fierbe pana se inmoaie. Se spala patrunjelul, se usuca prin stergere si se toaca marunt frunzele, fara tulpina. In final se presara in supa cand aceasta este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu sparanghel verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,

10 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    O supa foarte buna si sanatoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • pt 4 portii:
  • 500 ge sparanghel verde
  • 2 tije de telina
  • 3 dovlecei mici
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 4 rosii mari
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 20 gr unt
  • 2 cuburi- condiment pentru supa
  • sare
  • piper alb macina
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de galbiori, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de galbiori, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Ciupercile se spala, se curata de impuritati si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se taie marunt, iar cartoful se curata si se toaca

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa simpla cu ciuperci, cartofi si ton Supa simpla cu ciuperci, cartofi si ton

Toacă ceapa mărunt. Spală ciupercile și taie-le mărunt. Într-o cratiță non-aderentă, încălzește o lingură plină

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cruda de telina