autor:

lexxa25

» » Supe de legume

Supa de legume cu sparanghel verde

Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2009

Ingrediente
500g sparanghel verde, 2 tije de telina, 3 dovlecei mici, 2 morcovi, 2 cartofi, 4 rosii mari, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 20g unt, 2 cuburi-condiment pentru supa, sare, piper alb, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se curata sparanghelul, se taie capetele si se toaca in bucati de aprox. 4 cm. Se desfac tijele de telina, se spala si se indeparteaza fibrele mai dure tragand de jos in sus. Se spala dovleceii si se taie in fasii.
2. Se curata morcovii si cartofii si se taie in cubulete. Se oparesc rosiile, se racesc sub un jet de apa rece, se decojesc si se taie in cubulete. Ceapa si usturoiul se taie in bucatele mici.
3. Se topeste untul intr-o oala, se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc pana se inmoaie. Se adauga morcovul si cartofii si se calesc un timp scurt impreuna. Se adauga 1 l de apa si cuburile-condiment si se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
4. Se adauga restul de legume, se condimenteaza si totul se fierbe pana se inmoaie. Se spala patrunjelul, se usuca prin stergere si se toaca marunt frunzele, fara tulpina. In final se presara in supa cand aceasta este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu sparanghel verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cremoasa de cartofi cu porumb si creveti

Supa cremoasa de cartofi cu porumb si creveti

Ceapa se curăță și se toacă mărunt, iar ardeiul și cartofii cubulețe. Într-o cratiță,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Dovleacul se firbe, se scurge de apa si se da prin blender(mixer) sau se paseaza pana devine o pasta.

1 vot    1 comentariu
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cruda de telina