Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Ingrediente

  • 20 bucati varza de Bruxelles, taiate fiecare in 4 bucati
  • 2 morcovi, taiati cubulete mici
  • 1/4 conopida, maruntita in robotul cu lama in S
  • 10 rosii cherry, taiate in cuburi mici
  • 8 ciuperci champignon taiate felii subtiri
  • 1 bucata, de aproximativ 10 cm, de praz, taiat rondele subtiri
  • 1 legatura de patrunjel, tocat marunt
  • smantana din caju , dulce,
  • completare apa de izvor, dupa gust
  • pentru marinata:
  • 5 linguri sos de soia Shoyu sau Tamari
  • zeama de la 1 lamaie
  • 2 linguri amestec de condimente si flori, Adevarata Picanterie, de la Sonnentor (Ingrediente: boia dulce, usturoi, chili, petale de trandafir, oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, piper negru, petale de floarea soarelui si galbenele.)
  • piper macinat, dupa gust
  • 1 litru apa de izvor

Mod de preparare

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor si servim supa rezultata cu smantana dulce, (realizata doar din caju hidratat 1 ora in apa). Marinata vine cu un gust pronuntat acrisor si smantana dulce este o completare excelenta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta