autor:

Doina Oprea

» » Retete vegetariene

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Ingrediente
20 bucati varza de Bruxelles, taiate fiecare in 4 bucati, 2 morcovi, taiati cubulete mici, 1/4 conopida, maruntita in robotul cu lama in S, 10 rosii cherry, taiate in cuburi mici, 8 ciuperci champignon taiate felii subtiri, 1 bucata, de aproximativ 10 cm, de praz, taiat rondele subtiri, 1 legatura de patrunjel, tocat marunt, smantana din caju, dulce, , completare apa de izvor, dupa gust, , pentru marinata:, , 5 linguri sos de soia Shoyu sau Tamari, zeama de la 1 lamaie, 2 linguri amestec de condimente si flori, Adevarata Picanterie, de la Sonnentor (Ingrediente: boia dulce, usturoi, chili, petale de trandafir, oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, piper negru, petale de floarea soarelui si galbenele.), piper macinat, dupa gust, 1 litru apa de izvor

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor si servim supa rezultata cu smantana dulce, (realizata doar din caju hidratat 1 ora in apa). Marinata vine cu un gust pronuntat acrisor si smantana dulce este o completare excelenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cartofi dulci umpluti, copti de doua ori

Cartofi dulci umpluti, copti de doua ori

1. Se incinge cuptorul la 175C.Se strapunge fiecare cartof de doua ori, cu varful unui cutit. 2. Se

3 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene
Cupola de orez cu legume

Cupola de orez cu legume

Pentru pilaf, se toaca ceapa marunt si se inabusa in putina apa clocotita. Cand a devenit transparenta,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2012

    Sanatate curata!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 20 bucati varza de Bruxelles
  • taiate fiecare in 4 bucati
  • 2 morcovi
  • taiati cubulete mici
  • 1/4 conopida
  • maruntita in robotul cu lama in S
  • 10 rosii cherry
  • taiate in cuburi mici
  • 8 ciuperci champignon taiate felii subtiri
  • 1 bucata
  • de aproximativ 10 cm
  • de praz
  • taiat rondele subtiri
  • 1 legatura de patrunjel
  • tocat marunt
  • smantana din caju
  • dulce
  • completare apa de izvor
  • dupa gust
  • pentru marinata:
  • 5 linguri sos de soia Shoyu sau Tamari
  • zeama de la 1 lamaie
  • 2 linguri amestec de condimente si flori
  • Adevarata Picanterie
  • de la Sonnentor (Ingrediente: boia dulce
  • usturoi
  • chili
  • petale de trandafir
  • oregano
  • cimbru
  • busuioc
  • rozmarin
  • piper negru
  • petale de floarea soarelui si galbenele.)
  • piper macinat
  • dupa gust
  • 1 litru apa de izvor

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Oprea
Supa Miso (raw vegan)

Supa Miso (raw vegan)

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca

7 voturi    1 comentariu
15 min
Retete vegetariene
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.

3 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Se amesteca toate in blender si se serveste pe paine raw.

5 voturi    0 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Sanatate curata!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Dovlecei şi ardei umpluţi cu orez şi legume