autor:

Doina Oprea

» » Retete vegetariene

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Ingrediente
20 bucati varza de Bruxelles, taiate fiecare in 4 bucati, 2 morcovi, taiati cubulete mici, 1/4 conopida, maruntita in robotul cu lama in S, 10 rosii cherry, taiate in cuburi mici, 8 ciuperci champignon taiate felii subtiri, 1 bucata, de aproximativ 10 cm, de praz, taiat rondele subtiri, 1 legatura de patrunjel, tocat marunt, smantana din caju, dulce, , completare apa de izvor, dupa gust, , pentru marinata:, , 5 linguri sos de soia Shoyu sau Tamari, zeama de la 1 lamaie, 2 linguri amestec de condimente si flori, Adevarata Picanterie, de la Sonnentor (Ingrediente: boia dulce, usturoi, chili, petale de trandafir, oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, piper negru, petale de floarea soarelui si galbenele.), piper macinat, dupa gust, 1 litru apa de izvor

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor si servim supa rezultata cu smantana dulce, (realizata doar din caju hidratat 1 ora in apa). Marinata vine cu un gust pronuntat acrisor si smantana dulce este o completare excelenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Humus

Humus

Pune toate ingredientele in blender si paseaza-le pana se obtine o pasta omogena.Serveste humusul

10 voturi    6 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Tocăniță de ciuperci și soia - de post

Tocăniță de ciuperci și soia - de post

Se pune soia la fiert conform instrucțiunilor (în apă cu vegeta). Separat, se taie mărunt ceapa,

6 voturi    2 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2012

    Sanatate curata!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 20 bucati varza de Bruxelles
  • taiate fiecare in 4 bucati
  • 2 morcovi
  • taiati cubulete mici
  • 1/4 conopida
  • maruntita in robotul cu lama in S
  • 10 rosii cherry
  • taiate in cuburi mici
  • 8 ciuperci champignon taiate felii subtiri
  • 1 bucata
  • de aproximativ 10 cm
  • de praz
  • taiat rondele subtiri
  • 1 legatura de patrunjel
  • tocat marunt
  • smantana din caju
  • dulce
  • completare apa de izvor
  • dupa gust
  • pentru marinata:
  • 5 linguri sos de soia Shoyu sau Tamari
  • zeama de la 1 lamaie
  • 2 linguri amestec de condimente si flori
  • Adevarata Picanterie
  • de la Sonnentor (Ingrediente: boia dulce
  • usturoi
  • chili
  • petale de trandafir
  • oregano
  • cimbru
  • busuioc
  • rozmarin
  • piper negru
  • petale de floarea soarelui si galbenele.)
  • piper macinat
  • dupa gust
  • 1 litru apa de izvor

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Oprea
Supa Miso (raw vegan)

Supa Miso (raw vegan)

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca

7 voturi    1 comentariu
15 min
Retete vegetariene
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.

3 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Se amesteca toate in blender si se serveste pe paine raw.

4 voturi    0 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Sanatate curata!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mac