Se
pun intr-o oala cu untul, cartofii curatiti si
taiati patratele si ceapa taiata marunt. Se lasa
citeva minute la foc bun. Se toarna apoi 1 ½ l apa;
se adauga mazarea si sarea, se acopera si se lasa sa
fiarba 1 ½ - 2 ore la foc domol. Se bate bine intr-o
craticioara faina si oul cu lapte sau cu apa. Cind
supa este fiarta, se toarna cu lingurita zdrente din
acest amestec si se lasa sa fiarba in clocot 5-6
minute. La urma, se presara verdeata tocata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii