Intr-o oala adanca se inclazesc 2 linguri ulei de masline si se dantuiesc toate legumele dupa care se adauga cele 2 pahare de supa si se adauga apa pana acopera legumele.
Se lasa pana ajunge la punctul de fierbere si se face focul mic si se fierbe aproximativ jumatate de ora.
In timpul fierberii se adauga frunzele de telina, se da la gust cu sare, piper. Cand legumele s-au inmuiat, se macina toate legumele in robot pana sunt un pireu fin, se adauga din nou la lichide, se da la gust, se adauga putina nucsoara si se serveste cu o lingura de smantana lichida.
Este o supa consistenta foarte gustoasa si merge bine ca prim fel la un pranz sau cina.
Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii