Intr-o oala adanca se inclazesc 2 linguri ulei de masline si se dantuiesc toate legumele dupa care se adauga cele 2 pahare de supa si se adauga apa pana acopera legumele.
Se lasa pana ajunge la punctul de fierbere si se face focul mic si se fierbe aproximativ jumatate de ora.
In timpul fierberii se adauga frunzele de telina, se da la gust cu sare, piper. Cand legumele s-au inmuiat, se macina toate legumele in robot pana sunt un pireu fin, se adauga din nou la lichide, se da la gust, se adauga putina nucsoara si se serveste cu o lingura de smantana lichida.
Este o supa consistenta foarte gustoasa si merge bine ca prim fel la un pranz sau cina.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii