autor:

ana catalina focsa

» » Supe de legume

Supa de legume (italieneasca

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
250 g orez, 200 g fasole verde taiate bucati, 3 rosii taiate cuburi, 2 morcovi taiati bucatele, 1 ardei rosu mic tocat, 1 dovlecel mic taiat bucatele, putin praz taiat rondele, 100 g mazare, 6 linguri ulei de masline, 1 ceapa tocata, 1,5 l supa concentrata de legume/1 cub de concentrat de legume, 2 catei de usturoi, 50 g cascaval ras, putin busuioc, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei. Adaugati orezul, amestecati -l si lasati-l pe foc cca 3 minute. Adaugati sare si piper dupa gust. Fierbeti supa de legume si turnati-o peste orez, lasati sa fiarba pe foc timp de 5 minute. Adaugati in oala toate legumele. Dupa 10 minute de fiert, adaugati mazarea si mai lasati sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand. Puneti intr-un vas patrunjelul tocat impreuna cu parmezanul si usturoiul pisat. Amestecati si adaugati putin cate putin restul de ulei. Bateti compozitia cu o furculita, ca sa se omogenizeze perfect. Varsati supa intrun castron, adaugati sosul de patrunjel, amestecati, serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume (italieneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu ghebe

Supa de rosii cu ghebe

Ghebele le punem in apa rece la desarat. Curatam ceapa si o tocam. Morcovul il decojim apoi il

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume
Supa-crema de dovleac cu sherry

Supa-crema de dovleac cu sherry

Intr-o cratita, caleste ceapa in uleiul de masline pana cand se inmoaie.Adauga 4 linguri sherry si

2 voturi    2 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 200 g fasole verde taiate bucati
  • 3 rosii taiate cuburi
  • 2 morcovi taiati bucatele
  • 1 ardei rosu mic tocat
  • 1 dovlecel mic taiat bucatele
  • putin praz taiat rondele
  • 100 g mazare
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 1,5 l supa concentrata de legume/1 cub de concentrat de legume
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g cascaval ras
  • putin busuioc
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

98 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema cu spanac Supa crema cu spanac

Taiem ceapa si usturoiul julienne si le calim in ulei de masline, atat cat sa se inmoaie. Punem bulionul si mai lasam la calit 2-3 minute. Dovlecelul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de porumbei