autor:

ana catalina focsa

» » Supe de legume

Supa de legume (italieneasca

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
250 g orez, 200 g fasole verde taiate bucati, 3 rosii taiate cuburi, 2 morcovi taiati bucatele, 1 ardei rosu mic tocat, 1 dovlecel mic taiat bucatele, putin praz taiat rondele, 100 g mazare, 6 linguri ulei de masline, 1 ceapa tocata, 1,5 l supa concentrata de legume/1 cub de concentrat de legume, 2 catei de usturoi, 50 g cascaval ras, putin busuioc, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei. Adaugati orezul, amestecati -l si lasati-l pe foc cca 3 minute. Adaugati sare si piper dupa gust. Fierbeti supa de legume si turnati-o peste orez, lasati sa fiarba pe foc timp de 5 minute. Adaugati in oala toate legumele. Dupa 10 minute de fiert, adaugati mazarea si mai lasati sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand. Puneti intr-un vas patrunjelul tocat impreuna cu parmezanul si usturoiul pisat. Amestecati si adaugati putin cate putin restul de ulei. Bateti compozitia cu o furculita, ca sa se omogenizeze perfect. Varsati supa intrun castron, adaugati sosul de patrunjel, amestecati, serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume (italieneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa

Supa "hora vitaminelor" cu paste si parmezan

Toate legumele le curatam, le spalam si le tocam cubulete, in afara de pastaile de fasole ce sunt

2 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 200 g fasole verde taiate bucati
  • 3 rosii taiate cuburi
  • 2 morcovi taiati bucatele
  • 1 ardei rosu mic tocat
  • 1 dovlecel mic taiat bucatele
  • putin praz taiat rondele
  • 100 g mazare
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 1,5 l supa concentrata de legume/1 cub de concentrat de legume
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g cascaval ras
  • putin busuioc
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de gulii