Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert intr-o oala.Dupa ce s-au fiert ,pastram apa in care au fiert si le bagam la blender sa le pasam.Adaugam o ceasca de lichid in care au fiert legumele si mai pasam,ca sa devina mai fluid continutul,dupa care il varsam inapoi in oala in care au fiert legumele.Amestecam bine,potrivim de sare si piper si adaugam boabele de porumb in oala fara lichidul din borcan.Amestecam bine si pregatim cele 3 linguri de malai grisat,pe care il amestecam bine cu cateva linguri din supa.Malaiul pus in supa,face supa mai pastoasa si mai buna la gust.Mai lasam sa dea in cateva clocote,punem si doua linguri de unt pe deasupra si amestecam bine.Dupa 5 minute ,dupa ce am adaugat untul inchidem focul, punem capacul la oala si lasam sa se raceasca la temperatura camerei.Este o supa foarte gustoasa,hranitoare si usor de pregatit.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii