autor:

autor

» » Supe de carne

Supa de limba de vita

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o limba vita, 4 morcovi, 3 radacini patrunjel, 2 cepe, o telina, taitei sau galuste de gris, sare, frunze de patrunjel verde tocate

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala bine limba, se freaca cu sare, se clateste din nou si se pune la fiert cu 5 l apa si zarzavatul curatat. Cand este fiarta, se scoate limba si se curata firbinte de pielita. In supa se pun galuste (sau taitei de casa), se lasa sa fiarba si cand e gata se stinge focul si se pune patrunjelul tocat fin, eventual se mai pune putina vegeta pentru gust accentuat.
Se serveste cu patrunjel tocat deasupra si un ardei iute
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de limba de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
SUPA DE PUI

SUPA DE PUI

1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat

24 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Taiem prazul, rondele, ciapa si ardeiul cubulete, iar restul legumelor le dam pe razatoarea mare.

34 voturi    9 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • o limba vita
  • 4 morcovi
  • 3 radacini patrunjel
  • 2 cepe
  • o telina
  • taitei sau galuste de gris
  • sare
  • frunze de patrunjel verde tocate

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa crema cu piept de curcan