Lintea se clateste de mai multe ori in apa rece, se pune la fiert cu cel putin 30 min inainte. Apoi se adauga uleiul, sarea. Lintea se spumuieste cat este la fiert. Apoi se adauga 4 lingurite de bulion, 50 gr usturoi (cam o capatana), piper. Se mai fierbe 30 minute. Se scoate intr-un bol si se paseaza cu blenderul. La sfarsit se adauga putina menta tocta fin si tarhon tocat fin dupa gust. Se serveste cu o lingura de smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii