1. Se toaca ceapa marunt. Se spala lintea in apa rece si se pune sa se scurga intr-o sita. 2. Se incinge untdelemnul. Se calesc ceapa si usturoiul zece minute, la foc foarte mic. 3. Pulpa de rosii tocata (sau pasta de tomate) se amesteca cu sarea, ardeii, foaia de dafin, lintea, se pun peste ceapa si usturoiul din oala, apoi se toarna si apa. Se pune la foc, pe flacara mica, vreme de 30 de minute, pana ce lintea se inmoaie. 4. Se scot din supa ardeii si foaia de dafin. Se gusta de sare si de piper. Se serveste cu paine proaspata si ardei iuti, verzi sau murati.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii