Ingrediente
. 500 gr.linte, . 1 morcov, . o rosie, . o ceapa (de marime medie), . 2-3 catei de usturoi, . 1/2 telina mica, . 2 frunze dafin, . cimbru, . 4-5 linguri ulei de masline, . sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Apoi se pune iarasi in apa rece si se adauga morcovul, rosia, ceapa, usturoiul si telina taiate cubulete.
Se lasa la fiert aproximativ 20 minute.
Dupa ce se stinge la supa se adauga uleiul de masline, cimbrul si frunzele de dafin. In final se potriveste supa cu sare.
Creola Buzu , 01 iunie 2010
E atat de buna, ca te simti vinovat ca o mananci. Este cea mai buna varianta la supa de slabit -supa de varza care nu este tocmai indicata pentru grupa sanguina A(II).
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010
Este buna oricum, nu numai pentru dieta!