Lintea se pune in apa rece, se da in fiert si prima apa se arunca.
Apoi se pune iarasi in apa rece si se adauga morcovul, rosia, ceapa, usturoiul si telina taiate cubulete.
Se lasa la fiert aproximativ 20 minute.
Dupa ce se stinge la supa se adauga uleiul de masline, cimbrul si frunzele de dafin. In final se potriveste supa cu sare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii