autor:

autor

» » Supe de carne

Supa de maruntaie de miel

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
maruntaie de la un miel, 50 g unt, 2 cepe, 1 ½ l zeama de carne sau oase, 2 oua, 250 g faina, sare, piper, 1 legatura patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si se taie foarte marunt. Se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat si cepele taiate si inabusite in unt. Se face un aluat din faina, un ou intreg si un galbenus. Se intinde aluatul, se taie patrate de 5-6 cm. Se umplu patratele cu o lingurita din compozitia de mai sus. Se lipesc marginile cu albus de ou si se pun in zeama de carne cind aceasta clocoteste. Cind sint fierte, se scot in castron si se toarna zeama deasupra. Se presara cu patrunjel verde taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de maruntaie de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne
Ciorba de cartofi cu scarita

Ciorba de cartofi cu scarita

Intr-o oala punem circa 5-6 litri de apa si o punem pe foc. Scarita o taiem bucatele, iar cand apa

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • maruntaie de la un miel
  • 50 g unt
  • 2 cepe
  • 1 ½ l zeama de carne sau oase
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Supa de pui cu taitei