autor:

burdulea maria elena

» » Supe de carne

SUPA DE MAZARE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
1 piept de pasare mai mic, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa mica, o cana de mazare(eu folosesc Bonduelle), 1 galbenus de ou, 150 g smantana, 1 legatura patrunjel tocat marunt, 30g unt, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Razuim zarzavatul pe razatoarea cu gauri mari, il punem intro oala, il calim in unt 2-3 minute, apoi stingem cu 2 l apa rece. Punem carnea taiata bucatele, potrivim de sare, lasam sa fiarba. Dupa 20 minute, punem mazarea, mai fierbem 10 minute, completam supa cu apa daca a scazut, dam un clocot, potrivim de sare. Dupa ce stingem focul, dregem cu galbenus amestecat cu apa rece si smantana, apoi presaram verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE MAZARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Sopa creme de ervilha (Supa crema de mazare)

Sopa creme de ervilha (Supa crema de mazare)

Intr-o cratita adanca incingem untul si prajim bucatile de usturoi pana incepe sa sticleasca. Adaugam

9 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pasare mai mic
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa mica
  • o cana de mazare(eu folosesc Bonduelle)
  • 1 galbenus de ou
  • 150 g smantana
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt
  • 30g unt
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de branza topita