autor:

burdulea maria elena

» » Supe de carne

SUPA DE MAZARE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
1 piept de pasare mai mic, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa mica, o cana de mazare(eu folosesc Bonduelle), 1 galbenus de ou, 150 g smantana, 1 legatura patrunjel tocat marunt, 30g unt, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Razuim zarzavatul pe razatoarea cu gauri mari, il punem intro oala, il calim in unt 2-3 minute, apoi stingem cu 2 l apa rece. Punem carnea taiata bucatele, potrivim de sare, lasam sa fiarba. Dupa 20 minute, punem mazarea, mai fierbem 10 minute, completam supa cu apa daca a scazut, dam un clocot, potrivim de sare. Dupa ce stingem focul, dregem cu galbenus amestecat cu apa rece si smantana, apoi presaram verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE MAZARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Ceapa o taiem marunt, o calim in 2 linguri de ulei de masline pana se inmoaie, cam 5 minute, apoi

7 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa de mazare

Supa de mazare

Toate ingredientele, exceptand o parte din marar si boia, se pun in blender si se mixeaza 1-2 minute.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Supe de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pasare mai mic
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa mica
  • o cana de mazare(eu folosesc Bonduelle)
  • 1 galbenus de ou
  • 150 g smantana
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt
  • 30g unt
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de pui cu galuste