Supa de mazare uscata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. cartof
  • o lingura untdelemn
  • 1 pahar lapte
  • sare
  • 2 1/2 l apa
  • 250 gr. mazare uscata

Mod de preparare

Se alege mazarea, se spala bine si se pune la inmuiat de cu seara. A doua zi, se schimba apa si se aseaza mazarea la foc potrivit. Dupa citeva clocote, se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare. Se lasa supa sa fiarba, oala fiind acoperita. Cind mazarea este bine fiarta, se adauga grasimea, laptele si sarea. Se mai dau citeva clocote.

Se serveste cu saleuri cu cascaval, drept garnitura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise