autor:

autor

» » Supe de carne

Supa de mazare

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. carne, 250 gr. mazare, 200 gr. zarzavat (morcov, patrunjel), o ceapa mica, 2 linguri unt

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

30 voturi

Mod de preparare

Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si curatate, se taie in cuburi mici, se prajesc usor in unt si se pun in supa cu 15-20 minute inainte de servire. Se adauga sarea.
La supa de mazare se poate adauga sunca sau piept de porc afumat. De asemenea, se poate servi cu mici cuburi de piine alba prajite in putin unt (crutoane).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso

Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso

Pentru supa, pune ceapa cu cartoful, usturoiul si zeama de supa de legume intr-o cratita pe foc potrivit

3 voturi    1 comentariu
40 min
Supe de legume
Supa de mazare uscata

Supa de mazare uscata

Mazarea trebuie clatita si o punem la fiert intr-o oala cu 10 pahare de apa. Cand incepe sa fiarba,

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

30 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne
  • 250 gr. mazare
  • 200 gr. zarzavat (morcov
  • patrunjel)
  • o ceapa mica
  • 2 linguri unt

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de pui cu cartofi si legume Ciorba de pui cu cartofi si legume

Se fierbe puiul in apa cu putina sare si o lingura de ulei, se ia spuma lasata de carne si dupa ce a fiert, se scoate puiul pe o farfurie.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Zeama de peste Zeama de peste

Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul, se scoate pestele pe un platou si

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza